Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και οι συκιοί

Αρχικά μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα θέλω να ευχηθώ στο σύλλογό μας τον ΚΡΙΣΣΑΙΟ να τα εκατοστήσει και να συνεχίσει και στο μέλλον με νέα μέλη και πολλές βουτιές. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν ο σύλλογος αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη προσπάθεια που καταβάλλεται για να διατηρήσουμε καθαρό το Κορινθιακό μας. Η εθελοντική προσφορά του και οι δραστηριότητες που οργανώνει έχουν αποτελέσει όλα αυτά τα χρόνια παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συλλόγους. Η ιδιαιτερότητα του να βλέπεις τον υποβρύχιο κόσμο και να τον προβάλλεις μέσα από τις εικόνες και τα βίντεο ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους σχετικά με την προστασία της θάλασσας. Φέρνει εικόνες από το βυθό του Κρισσαίου Κόλπου στα μάτια όλων, αναδυκνίει και προβάλλει τις ομορφιές του βυθού μας. 
Το βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από ένα από τα πολλά μέρη που καταδυόμαστε στην καρδιά του Κρισσαίου Κόλπου  με την παρέα του αντιπροέδρου και καλού φίλου Γιάννη. Οι συκιοί σε πρώτο πλάνο μαζί με κακαρέλους, συναγρίδες και σκαθάρια συνθέτουν μία όμορφη υποβρύχια περιήγηση.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πόσο σημαντικές είναι οι στάσεις ασφαλείας όταν κάνουμε κατάδυση; Στάσεις ασφαλείας και γιατί πρέπει να κάνετε Ορισμένες τεχνικές που μαθαίν...